Consultaties

Een consultatie is een belangrijke stap naar het verbeteren van een bestaande situatie. Consultaties kunnen heel verhelderend zijn. Een vertrouwelijk gesprek met een positieve ondertoon kan je de goede weg op helpen. Soms zijn een paar goede gesprekken al genoeg om verbetering te brengen. In andere gevallen wordt aan de hand van een diagnose op zoek gegaan naar een geschikte methode om op korte termijn concrete verbeteringen te realiseren.

U kunt individueel of als koppel voor consultaties kiezen.

Verschillende vormen van contact zijn mogelijk:

  • via mail;
  • live chat (met of zonder camera);
  • telefonisch;
  • reguliere consultaties (face to face, beschikbaarheid afhankelijk van uw regio);
  • een combinatie van bovenstaande opties.

Uiteraard hebt u altijd de mogelijkheid om van therapievorm te veranderen. Elke vorm heeft zijn voor- en nadelen en het is belangrijk om te kijken naar wat bij u past. Drukt u zich bijvoorbeeld makkelijker uit door te schrijven of door te praten? Vindt u het aangenaam om iemand aan te kunnen kijken terwijl u spreekt of liever niet? Seksualiteit is voor veel mensen geen gemakkelijk gespreksonderwerp. Kijk dus steeds naar wat voor u aangenaam aanvoelt.

Naast de online consultaties zijn eveneens reguliere consultaties mogelijk, waarbij we elkaar in een therapeutische ruimte ontmoeten. Deze reguliere consultaties zijn mogelijk op aanvraag in de regio Zeeuws-Vlaanderen, gemeente Hulst.

Gelukkig bestaan er verschillende bewezen effectieve methoden die uitkomst bieden bij seksuele problemen of ongemakken. Veel van deze methoden stammen uit de psychologie. De behandeling van seksuologische problemen is natuurlijk heel persoonlijk en we gaan steeds samen op zoek naar methoden waar u zich goed bij voelt. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u (weer) een positieve invulling kunt geven aan uw seksualiteit. In bepaalde gevallen kan u het advies krijgen om een arts te consulteren voor aanvullend onderzoek.


De algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing op alle overeenkomsten tussen mij en de cliënt. Alle communicatie met mij is vertrouwelijk en ik verbind mij aan de van toepassing zijnde gedragscodes.


Consultaties van de online seksuoloog worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. U hebt ook geen verwijsbrief nodig.

Intake online (eerste gesprek) 60 euro
Consultatie online 60 euro

*via email verkeer per beantwoorde mail, per consultatie mag u maximaal 3 A4tjes indienen. Live consultaties omvatten 45 minuten

Aanmelden kan via Contact.


De algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing op alle overeenkomsten tussen mij en de cliënt. Alle communicatie met mij is vertrouwelijk en ik verbind mij aan de van toepassing zijnde gedragscodes.